Mjek për femi dhe te rinij si dhe kardiolog për femijë

Mir se ardhje te përzemërt ne ordinancen tonë pediatrike Së pari, ju mund të njoftoheni
këtu me ordinancen tonë dhe ekipin mjeksor te ordinaces, si dhe spektrin e punëve
tona pran ordinances.

Motoja jonë: Fëmijët tuaj janë të rëndësishme për ne, prandaj, jo vetëm të kujdes
plotë dashuri, por edhe kompetencë mjekësore, në bashkëpunim me qendrat pediatrike
kryesorë të zemrës në Gjermani. Ne ju deshirojmë tretman te kendshëm ne ordinancen tonë!