Studimi i Mjekësisë: Medical School trajnimit Hannover

Pediatria Trajnimi: Spitali Universitar Bonit

Kardiologji Trajnim Pediatrik, Kardiologji pediatrike, Universitetin e Bonit

praktikë privat që nga viti 1993

Merret pediatrik kardiologjisë me zemër dhe të qarkullimit të sëmundjeve në, fëmijëri foshnjëri dhe adoleshencë.