Orari i punës:
Hanë-Prëmten: 8°°-12°° Ora und 14°°-18°° Ora Mërkure 8°°-12°° Ora

Ju lutëm paraprakisht për tërmin te na telefononi:

  Mjek për foshnje, fëmij dhe mosh rinore / kardiolog i fëmijeve Dr. med. Hamed Hamdan
Schloßstr. 17
56068 Koblenz
  Tel. (0261) 31013      Fax. (0261) 34043       E-mail contact form
       
  Si te na gjejni: Google Maps – Schloßstraße in Koblenz